Wednesday, November 3, 2010

Blogger Emoticons

blogger-emoticon.blogspot.com"Saya....sa..saya...tak tau...nak cakap apa...awak...awak memang....comel...saya mengaku kalah"


blogger-emoticon.blogspot.com" walau lautan yang dalam.....walau laluan darat yang berliku....walau lantai yang licin....sampai ke titisan darah yang terakhir.....kasihku padamu....tidak akan terhakis....meskipun dikau telah meninggalkan diriku buat selama-lamanya....moga dikau bahagia di sana....wahai Momo....kucingku yang cantik"


blogger-emoticon.blogspot.com "tak kira! tak kira! abang nak jugak mainan macam adik punye tu! nak juga! nak juga! *hentak2 kaki*"


blogger-emoticon.blogspot.com"saya dah cakap, tanpa berselindung lagi, ni warna merah, bukan wane kuning, hijau, biru, hitam atau yang sewaktu dengannya dan buat pengetahuan awak warna merah juga adalah salah satu daripada warna lampu isyarat"


blogger-emoticon.blogspot.com "matilah aku kalau mak tahu aku wat pecah pasu bunga dia tu....."



ANDA MAHU INI?
ANDA MAHU EMOTICON MENARIK DI DALAM POST ANDA?
JIKA BERMINAT, SILA PERGI PEJABAT POS

Takdela....tekan la read more bawah tu....nak terang ni......
^_^

Amaran : Pastikan anda menggunakan Mozilla Firefox
(Saya menggunakan Mozilla Firefox 3.6)


Langkah-langkah :


1) Sila Klik Saya

2) Sila download Greasemonkeys tersebut. Slik klik untuk keterangan lebih lanjut.

3) Seterusnya, download emoticons yang comel. Pastikan greasemonkeys di sebelah bawah kanan Mozilla Firefox anda berada dalam status duda, eh
enable.

Onion Emoticon 1
Onion Emoticon 2
Onion Emoticon 3


4) Inilah hasilnya ^_^



blogger-emoticon.blogspot.com


Dah Siap! Selamat Mencuba!







STATUS BILIK......
xde keje.....nanti kalau ada masa lebih, kalau rajin....update yang lain....Insya-Allah....^_^

Post untuk Ela....haha...^_^ Ela, komen la b2 punye! ngeee~~~
Ela, bangkitlah, haha...(buat private pula blog dia......Ela skrg pandai main blog pula ye...haha ^_^)

Hasnah....senah nahse nanah~~~^_^ dah makin gembira dia..Alhamdulillah....

Siti Balqis.....terima kasih untuk chipsmore......haha

Yah.....yakkkk.....gomo Klate gomo! Klate menang~~! ^_^

Fahna...N9 kalah, haha.....tu la...sape suruh semangat sgt....Yah x tgk, duk dlm bilik pun boleh menang...haha

Anis...buat kerja......Anis....study.....Anis....makan....Anis.....tidur.....

Qoie......wek3.....Qoie busuk.....sebab pe Qoie busuk? sebab Qoie tak wangi.....haha....^_^ aaa...sedap ngat kacau org...~~

Farah.......tolong jgn buat aksi makan tomato mentah2 lagi.....org makan dengan nasi.....ultraman betul dia ni......

Balqis......Umi wangi....Umi rajin.....Umi baik......*kenyit mata kak Balqis ^_~* jgn kacau umi b2! dan juga Yah, om batik...haha...
aa...sedap ngat kacau org....~

Wan.....ehehehehehe......Ameen.....b2 sentiasa ada untuk Wan....! ^_^ penuh makna.....

Aisyah dan Ain......suka sgt gi jln.....jom tgk Far East Sabtu ni!


Mizah.......tumpang duduk tempat Mizah ye malam2.....haha


Fiqah.....kalau malam2 pintu bilik kita kunci, Fiqah lambat, b2 buka...kalau b2 pula tertinggal dkt luar....Fiqah tolong ye....


Tengku.....khushiyaan aur gham sehti hai~~~ haha....tak sangka Tengku minat hindustan juga...



Qila.....semoga tabah hadapi ujian daripada Allah.....kawan2 semua sentiasa ada di samping Qila....kuatkan semangat....banyakkan doa untuk ayah......kita semua sayang sangat Qila....Qila kene kuat! xleh lemah!

( mohon doa buat ayah Qila yang menghidap kanser usus.....keadaannya sekarang tidak stabil....)



Permulaan Semester 2 yang sangat menarik.....

10 comments:

Ema said...

saya nak saya nak...comel la kak b2!!!

Syauqatul Wardah said...

comel?
comel emoticon ke comel kak b2
jgn buat kak b2 konfius, dik

hehe...^_^
Ema buat la ikut post tu...

Anonymous said...

heee,, kak bitu x comel un =P
bitu,da 2 komen da ni??
so?
ela dapat ape?
ahhahahha...:D
xdela,,soe taw baru nak bace skrg ni...xpatot tol...
p lepas ni saye rajin2 kan mmbuka blog ni..
blog yg bitu soh buat tu xtercapai akal( elyana) nak buat..haa
xmenang tgn la bitu... mintak ampun mitak maaf.. ^^

Syauqatul Wardah said...

Ela...ait, jgn pengaruhi junior b2....haha ^_^

baik....Ela nak ape?
ha, penampar? betul ke ni, betul?ok....
=P ii...nak kene budak ni.....

org suruh dia komen, org nk komen blog dia balik...
jgn la wat private....
xleh la b2 nk buat huru hara dkt blog Ela.....
wee~~~ ^_^

hassnah said...

hahahaha..nak! nak! pndai nye bitu ajar..ni mesti duduk sebelah katil hasnah kan??hihihihih ^_^

ade pulak dikutok2 kanak2 bilik haa..bitu memang............!! BUSUK!!HAHAHAHHAAHA~ lalalla
pasni kite nak try wat lah..sekarang kite x leh post blog lagi sebab bitu MENGARAHKAN supaya KOMEN kat blok bitu aja,,x le bukak bnda lain..hehehe :P

Syauqatul Wardah said...

(Hasnah nak mende.... nak makan guli? ambik hah...nganga mulut~ b2 nak suap....aammm...)

ha'ah...
duduk sebelah katil Hasnah dah pandai ajar...
kalau duduk jauh dari katil Hasnah lagi pandai...haha...wek....~ ^_^

sbb tu b2 suruh masuk blog b2...
nak suruh tgk b2 kutuk mende la...haha
masuk blog b2 lah bagus, asyik masuk facebook je...
blog b2 ada b2...facebook xdk b2...

huh? haha....

(asal ckp ngan bdk ni je mesti mengarut....wek2...~^_^)

Anonymous said...

hah! da la,,abisla.. xkan ela bukak blog untuk bitu tu...
ooo nak huru harakan blog ela ye..

* bagi nestum 15 paket:) *

Syauqatul Wardah said...

Ala....silap cakap...
Ela...x2...b2 xmboh huru harakan blog Ela..
bagila b2 tgk...

please....please...*muka comel, mata bersinar* haha ^_^

terima kasih Ela bagi b2 nestum..
lagi...b2 nak air 100 plus...nak roti butterscotch....nak gelas percuma tu satu....ha, nak ikan keli

Anonymous said...

qoie wangi..bi2 yg busuk..
hehe!:)

Syauqatul Wardah said...

qoie suka mandi awal...b2 suka mandi lewat...
kalau fikir2...org yg mandi lewat lebih wangi, sbb wangi dia lbih tahan lama, haha