Tuesday, May 18, 2010

Beautiful Blogger Award



Suka3! Suka3! ^_^ nenene ~~~
Di situ ada bingkai berlatarkan warna putih dan pink tersulam hiasan batik menjadi tempat persinggahan si rama-rama yang indah menawan hati.....dan....oh, bunga ros merah! *pengsan*

Inginku biarkan suci putih dan lembutnya merah jambu mewarnai hidupku ini......menyaksikan flora batik menebarkan keindahannya....sambil memegang kuntuman mawar berduri yang harum.....membiarkan si cantik rama-rama hinggap bermanja di tangan.....
dan.....warghhh!! cut2!

Budak dua orang ni yang membuatkan b2 melayan perasaan sampai sebegini rupa...^_~ nak kena ni...haha~~
 

Nilah gerangannya.....yang bagi award kepada b2....Syukran Jazilan! ^_^ kalau dapat lagi, bagi lagi ye! Alhamdulillah..tak lama lagi nak pergi pun...akhirnya sempat juga dapat award,haha


| SARAH |
satu 'muah!' untuk Sarah!

| EMA |
satu 'muah!' juga untuk Ema!

( yang kene 'muah!' tu kene belanja kak b2 ABC )



A - Saya perlu memilih kawan - kawan saya yang cantik blognya. Pendek kata, berkenan di hati

B - Ada lagi syarat - syaratnya. Jika sesiapa yang telah terpilih perlulah melakukan perkara perkara ini

1. Buat entry pasal award ini.

2. Copy badge 'Beautiful Blogger Award'.

3. Ucap terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut.

4. Senaraikan 10 blogger penerima award yang baru.


Nombor 1 dah buat.....nombor 2 dah siap....nombor 3 dah selesai......nombor 4......


Tahniah! Anda adalah 10 blogger penerima Beatiful Blogger Award!

Kriteria-kriteria blogger yang dipilih adalah semestinya bukan Sarah dan Ema (ait,xleh tamak2,haha ^_^), yang tak jadi mangsa award Sarah dan Ema, yang semestinya juga mempunyai blog cantik rupawan kacak memikat, yang rajin melawat blog ini, yang rajin membalas komen dalam blog ini dan mereka yang mempunyai kesempatan masa untuk mendapat award dan membuat post tentangnya (haha)
Mereka adalah......treng! treng! ^_^


1..... Kak Mira~~!! b2 sayang kak Mira!
2..... Leper~~ wek~~ ^_^
3..... Lia Sunshine! muah2! ^_^
4..... Syerah pelopor baru dunia blog...romantica...haha
5..... Rabiatul, wah2 kembar b2 ^_^
6..... Dik Aisyah...exam dulu ye...3 minggu tu...lamanya...award ni hadiah lepas prikse la ni,haha ^_^
7..... Dik Munirah...haha...Munirah pun kene exam dulu...lepas habis, baru ambil award ni ye dik ^_^
8..... Akh Amir....Akh memang pengomen setia,haha....syukran jazilan ya Akhi
9..... Akh Qi....kene buat baik bagi award sebab sekali lagi b2 jadi junior Akh (haha)
10... Akh Faiz....ducky2 sedang bercuti, banyak masa! (Akh, b2 nak cuti Akh sikit)


kalau boleh nak bagi gak award ni istimewa buat.....

Mak Yana dan Nad Nickete!
kalau sempat buat ye...
b2 SuperSam hembus award kasih ni di angin lalu ye...harapnya sampai dekat matrik Gambang dan Intec....fuhh~~ muah2! ^_^

p/s: dah habis....yang 10 blogger penerima award tu kalau rajin bagi la balik award tu dekat b2 semula...xpe..tiada masalah...b2 terima dengan hati yang rela...haha ^_^

6 comments:

amir said...

haha, xprasan pun blh award, pastu kene buat bende, kene duk saje je, ork.

tidur dulu skjp haha

ok gud luck b2 nk gi UIa...

Syauqatul Wardah said...

tgk, b2 kate dah, Akh memang pengomen yang setia,haha

boleh award ade pula nk tidur,orang main la polis sentri

syukran Akh! ^_^
doakan b2 dan junior2 Akh tabah dan kuat menghadapi hari2 mendatang sebagai mahasiswa dan mahasiswi.....

Allahuakbar!

uwmaisarah said...

kak b2, kak b2, hepi betul dye.........hehe

~mieyra~ said...
This comment has been removed by the author.
~mieyra~ said...

salam..
b2 ni la,bt akak gelak mlm2 ni ha..
aduhai la adikku yg sorang ni...
syukran jazilan,6ti akak bg balik,..hhaaha..luv u 2 syg~

ehem2,name akak ats skali tuuu...hikhik..
6ti update dr UIA ya!!

Syauqatul Wardah said...

(29/6....lama x masuk blog! ^_^)

<><> Sarah <><>

suka la kak b2..dpt award kan, tgk pula sape bagi,haha ^_^

<><> Kak Mira <><>

Waalaikumussalam...
alfu mabruk alaiki ya Ukhti!
wah...kak Mira dpt UUM...International Business...
Semoga Allah permudahkan segala urusan kak Mira...Insya-Allah...

b2 xleh on9 lagi skrg...on9 ni pun guna broadband kwn...kekgi kalau ade masa, b2 update ttg UIA ye..setakat ni semuanya Alhamdulillah, bahagia..syukur...^_^

b2 syg sgt kak Mira....!